Nieuws

vorige 10 nieuwsberichten

Even voorstellen:


Mijn naam is Jessie Neef en ik ben 23 jaar oud.

Vorig jaar heb ik op het Alfa – College in Hoogeveen mijn diploma tot Doktersassistente behaald.

Ik heb mijn werkervaring opged...
Lees verder »

Keuzetabel bij diabetes type 2


Soms blijft de bloedsuiker te hoog als u tabletten metformine en gliclazide slikt. Dan bespreekt u met uw huisarts de mogelijkheden. Een keuzetabel kan hierbij helpen.
Lees verder »

Nieuwsbrief April 2018


Inmiddels in de Nieuwsbrief van April 2018 verstuurd.

 

Heeft u geen nieuwsbrief ontvangen en wilt u deze in het vervolg wel graag, kunt u uw mailadres doorgeven aan de assistente.

 


Lees verder »

Afwezigheid Dr. Holwarda dinsdag


Dr. Holwarda is vanaf 12 maart naast de vrijdag ook de dinsdag afwezig i.v.m. een opleiding die zij volgt.
Hierdoor zullen er minder spreekuur plekken bij haar zijn en
kan het zijn dat u bij een andere huisarts een plek op het spreek...
Lees verder »

Online afspraken maken


Met ingang van 18-08-2017 is het mogelijk om online een afspraak te maken via onze website. U bent hiervoor een account nodig die u tevens via de website aan kunt maken. Lukt het u niet, en wilt u graag hulp met het aanmaken van een account neemt u dan contact op met de assistente, wij helpen u hier graag mee. Heeft u reeds een account aangemaakt maar is het voor u niet mogelijk om online aan afspraak te maken zou u dit dan bij de assistente willen melden?
Lees verder »

Landelijk Schakelpunt Medische gegevens


  LSP In 2015 heeft ongeveer de helft van al onze patiënten zich aangemeld voor het LSP. Het LSP (Landelijk Schakelpunt) zorgt voor snelle en betrouwbare elektronische uitwisseling van medische gegevens. Om de kwaliteit van zorg te waarborgen is het voor uw behandelend (huis)arts van belang om toegang te hebben tot relevante medische gegevens. Indien u het toestemmingsformulier nog niet heeft ingevuld, willen we u vragen dit alsnog te doen. Ook als u niet akkoord gaat kunt u dit aangeven op het formulier. U kunt een formulier opvragen bij de balie.
Lees verder »

Online afspraken maken


Binnenkort is het mogelijk om via onze website een afspraak in te plannen bij uw huisarts (dr. Rijkers of dr. Holwarda) of bij de physician assistant (Kinie Kolenbrander). Zodra dit mogelijk is, zal dit op de website en in de nieuwsbrief vermeldt worden.
Lees verder »

volgende 10 nieuwsberichten